UNTRR


27 aprilie 2010, Bucureşti: Business Breakfast, dedicat BPM

Situatia economica din ultima perioada ne-a condus spre a da atentie modelului de business pentru a adapta procesele interne la noile cerinte ale pietii. Se pune problema tot mai pregnant pe managementul bazat pe procese (BPM), cu orientare spre masurarea performantelor – reducerea costurilor, a duratelor, cresterea valorii la client.

În acest context, avem placerea sa va contactam pentru stabilirea unor punti de colaborare in zona de solutii software de business.

Una din solutiile eficiente si de top pentru modelarea si imbunatatirea proceselor de afaceri este suita software MEGA, fiind furnizat in Europa prin BPM International, companie specializata in consultanta si coordonarea de proiecte pentru optimizarea proceselor de afacere.

FivePlus Solutions este partenerul local al BPM International, care va poate sprijini cu solutii si servicii legate de implementarea unui astfel de sistem de management orientat pe procese în organizatia dumneavoastra, folosind produsele MEGA.

In cadrul extinderii parteneriatului global in Europa de Est, BPM International organizeaza pe 27 Aprilie 2010 un eveniment Business Breakfast, dedicat BPM, ocazie cu care ne putem intalni si identifica oportunitati de colaborare, de a gasi impreuna raspunsuri la provocarile de mai jos:

  • Incercati sa rezolvati o problema de afaceri?
  • Imbunatatirea procesului de business
  • Managementul riscului operational
  • Arhitectura orientata spre servicii
  • Concept de sistem IT
  • Initiative in arhitectura intreprinderii
  • Implementare ITIL®

FivePlus Solutions este o companie IT, bazata pe o fundatie solida de competente si expertiza, formata din specialisti cu o experienta de peste 10 ani in zona solutiilor de tip Intranet/Internet, management de documente, oferind posibilitatea unei implementari de succes, impreuna cu partenerul BPM International a unei solutii de tip BPM.

Vom fi onorati sa putem colabora si va asteptam la Business Breakfast pe 27 Aprile 2010, orele 9.00-14.00, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti, Strada Episcopiei 1-3.

Va rugam sa confirmati interesul si prezenta dumneavoastra pentru acest eveniment, pana cel tarziu la data de 26 Aprilie 2010.

Pentru consultarea agendei evenimentului si inscriere va rugam accesati aici.

Alte detalii:
Ultima modificare a paginii: 22.04.2010

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii