UNTRR


19-28 octombrie 2012, Romaero Baneasa, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 (SAB&A 2012), eveniment ce se va desfasura in perioada 19 – 28 octombrie 2012 in traditionala
locatie, Romaero Baneasa.

La SAB&A 2012 vor fi prezente: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto ­si velo, sisteme audio ­si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto ­si moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

 

Tarifele de participare pentru SAB & Accesorii 2012 le pastram in continuare la un nivel scazut, astfel incat bugetul alocat participarii la expozitii sa nu afecteze substantial bugetul general de publicitate.
Mai mult, pentru companiile care incheie contractele si platesc in avans taxa de participare si chiria spatiului expozitional se ofera reduceri atractive, dupa cum urmeaza:
- Companiile care achita taxa de participare si 50% din chiria spatiului expozitional pana la data de 15 martie 2012, beneficiaza de o reducere de 10% aplicata la jumatate din chiria spatiului neamenajat.
- Companiile care achita taxa de participare si 100% din chiria spatiului expozitional pana la data de 15 martie 2012, beneficiaza de o reducere de 15% aplicata la chiria spatiului neamenajat.

(Sursa: http://www.sab.ro/ro/)

Cititi aici si alte detalii privind Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012

Ultima modificare a paginii: 29.06.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii