UNTRR


14 martie 2011, Bucureşti: Forum de Afaceri româno-coreean (KOIMA)

Camera de Comerţ şi Industrie a României vă invita să participaţi la Forumul de Afaceri România - Coreea de Sud care se va desfăşura în data de 14 martie 2011 între orele 9.00 - 16.00 la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie a României str. Octavian Goga, nr. 2, Sector 3, Amfiteatrul Al. I Cuza, etaj 4, Tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a delegaţiei economice a Asociaţiei Coreene de Importatori (KOIMA).

Delegaţia oamenilor de afaceri coreeni este compusă dintru-un număr de 24 de oameni de afaceri şi este condusă de Domnul Ju-Tae Lee, Preşedintele KOIMA.

Principalele domenii de interes ale delegaţiei coreene sunt:

  • Import din România: cărbune, minerale, maşini industriale, metale feroase şi neferoase, marmură şi materiale de construcţii, produse chimice, produse agricole, aditivi alimentari, lapte şi zer praf, fire poliester şi bumbac, ţesături mixte.
  • Export din Coreea de Sud: transformatori, conductori, ciuperci.

Lista completă a delegaţiei, domeniile de interes (import şi export), precum şi profilul firmelor coreene participante, se află în anexă.

Programul forumului cuprinde o sesiune plenară cu scurte cuvântări introductive de ambele părţi, urmată de discuţii bilaterale la mese de lucru.

Considerând că acest eveniment contribuie la stabilirea de noi relaţii de afaceri cu parteneri din Coreea de Sud, şi în măsura în care sunteţi interesaţi să participaţi, aşteptăm confirmarea dumneavoastră în scris, prin completarea şi returnarea formularului de participare la e-mail: sau la fax 021 311 75 12 până marţi 8 martie 2011.

Lucrările forumului se vor desfăşura în limba engleză. Menţionăm că nu se percepe taxă de participare. Persoana de contact din cadrul CCIR este doamna Paul Daniela, consilier de zonă, tel: 021.319.00.88.Ultima modificare a paginii: 07.03.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii