UNTRR


13-14 iulie 2012 - Targu Mures, semifinala si finala ‘Young European Truck Driver’, editia Romania

Scania a pornit in cautarea celui mai bun tanar sofer de camioane din lume. Este oare roman?

Anul acesta, Scania Romania organizeaza pentru prima data in tara noastra, etapa nationala a concursului ”Young European Truck Driver”, competitie la care participa peste 55.000 de soferi profesionisti din 47 de tari, fiind cea mai mare competitie pentru soferii profesionisti pe plan mondial.

Semifinala va avea loc pe 13 iulie, la Targu Mures, pe autodromul IFPTR de langa aeroportul Targu Mures, cand vor ramane in cursa 10 finalisti care se vor intrece a doua zi, pe 14 iulie, pentru titlul de cel mai bun sofer de camion din Romania.

S-au incheiat inscrierile pentru concursul ce va desemna cel mai bun tanar sofer profesionist din Romania. Sunt 1542 de inscrisi in total.

39 de tari participante la editia din acest an, peste 120.000 de soferi de camion inscrisi la editiile precedente, premii senzationale puse la bataie de Scania impreuna cu partenerii sai, precum si posibilitatea de a castiga Marele Premiu, un camion Scania Seria R, si titlul de cel mai bun sofer de camion din Europa - astfel se prezinta cea de a cincea editie a celei mai mari competitii pentru soferii de vehicule grele Young European Truck Driver.

In cadrul evenimentelor de pe 13 si 14 iulie (Vineri si Sambata) Scania Romania va organiza:
- semifinala si finala concursului ”Young European Truck Driver”,
- primul campionat de fotbal al soferilor profesionisti din Romania.
- parada a celor mai frumoase camioane din Romania.
- concert de muzica.
- demonstratie strongest man Romania.
- si multe alte surprize si concursuri

Prima etapa, dupa inregistrarea online, este un test teoretic cu 40 de intrebari unde cunostintele despre siguranta, legislatie, condus economic si asigurarea incarcaturii sunt esentiale.

Cei 40 de semifinalisti vor fi alesi pe baza punctajului obtinut la testul online. Doar 10 vor ajunge in finala, iar unul singur va merge la Marea Finala Europeana ce va avea loc in Suedia. El va intra in cursa pentru marele premiu, un cap tractor Scania seria R, in valoare de 100.000 de Euro.

Ne adresam celor inzestrati cu aptitudini de conducere exceptionale, rezistenta, mandrie profesionala si o atitudine pozitiva, oferindu-le sansa de a deveni campioni!

In toata Europa, concursul este sponsorizat de Michelin si sustinut atat de Uniunea Internationala a Transportatorilor Rutieri, cat si de Comisia Europeana.

In Romania, competitia este realizata in parteneriat cu: MOL Romania, Schmitz Cargobull, Scania Credit Romania IFN, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania, Crucea Rosie si Politia Romana – Directia Rutiera.


Despre Scania Romania
Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.

Ultima modificare a paginii: 16.07.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii