UNTRR


Secretarul General al ONU îi îndeamnă pe miniștrii de transport să accelereze eforturile de combatere a schimbărilor climatice

Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a cerut miniștrilor de transport de la nivel mondial să accelereze eforturile de combatere a schimbărilor climatice și ”să găsească noi soluții ecologice”.

”Vă îndemn pe toți să accelerați eforturile voastre”, a declarat Ban într-un mesaj video lansat înainte de întâlnirea anuală a miniștrilor transporturilor în cursul Summitului mondial - International Transport Forum. ”Este timpul pentru a remodela sistemele de transport din lume pentru un viitor mai curat, mai sigur și mai durabil”.

Mâine, pe 28 mai 2015, miniștrii de transport vor discuta, în timpul sesiunii ministeriale a Summitului de la Leipzig, despre atenuarea efectelor schimbărilor climatice legate de transportul mărfurilor și turism. De asemenea, miniștrii vor lucra la o declarație comună.

Ultima modificare a paginii: 28.05.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii