UNTRR


Alexander Dobrindt, Ministrul german al Transporturilor: Lucrăm la o revoluţie a mobilităţii. Numai aşa vom reuşi să creştem economia

Germania intenţionează ca în următorii ani să lanseze o revoluţie mobilităţii, iar ce este acum digital va deveni un lucru normal, trend care va deveni valabil pentru toate tipurile de transport, a declarat Alexander Dobrindt, Ministrul german al Transporturilor, în Deschiderea oficială a evenimentului International Transport Forum (ITF) 2015.

"În acest moment există o revoluţie în mobilitate care merge de la produs la proces. Mobilitatea va deveni mai flexibilă şi mai individuală, în condiţiile în care astăzi poţi alege să călătoreşti cu orice mijloc de transport doar cu ajutorul smartphone-ului", a declarat Alexander Dobrindt.

Acesta a explicat că automobilul va deveni al treilea loc în care oamenii îşi vor petrece cel mai mult timp, după casă şi birou, şi că automobilele autonome vor deveni accesibile pentru toată lumea.

"Lucrăm la o revoluţie a mobilităţii: toată lumea trebuie să aibă acces la transporturi pentru că numai aşa vom reuşi să creştem economia. În câţiva ani ce este acum digital va deveni normal. În Germania lucrăm să introducem acest trend în toate tipurile de transport", a menţionat Alexander Dobrindt.

Ultima modificare a paginii: 28.05.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii