UNTRR


Zilele Economice ale Romaniei la Hamburg


DOMNULUI PRESEDINTE / DIRECTOR GENERAL                                          

                                                                                                                                     FF URGENT

                                                                                          REVENIRE !
RE : « Zilele Economice ale Romaniei la Hamburg » eveniment organizat cu ocazia vizitei la Hamburg a domnului Codrut SERES, ministrul Economiei si Comertului 17-19 mai 2006.

 

Stimate doamne, stimati domni,
Revenim la comunicarea noastra anterioara nr.550/ 12.04.2006 privind evenimentul economic organizat cu ocazia vizitei in Germania, la Hamburg a domnului Codrut SERES, ministrul Economiei si Comertului, de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei in colaborare cu Camera de Comert si Industrie din Hamburg din ziua de 18 mai a.c. - un eveniment promotional-  de prezentare a Romaniei – o platforma de dezbateri privind mediul de afaceri din Romania si a ofertei de export a Romaniei-  sub egida “Zilele Economice ale Romaniei la Hamburg”.
La acest eveniment sunt invitate sa participe societati comerciale romanesti interesate de cooperarea romano – germana cu activitati in domeniile :
Industria alimentara, industrie chimico-farmanceutica, tehnologia informatiei, tehnica medicala, transport si logistica,comert. 
Programul acestei manifestarii cuprinde in principal un seminar pe teme economice care vizeaza intarirea cooperarii in productie, realizarea de proiecte regionale si o sesiune de intalniri bilaterale -“bursa de contacte si cooperare “- intre parteneri de afaceri romani si germani.
Avand in vedere timpul scurt ramas la dispozitie pentru stabilirea reuniunilor de afaceri bilaterale si in masura in care doriti sa va inscrieti, va rugam, sa transmiteti in scris confirmarea participarii la Departamentul Relatii Externe si Cooperare Internationala e-mail : daniela.paul@ccir.ro sau dre@ccir.ro , fax: 319.01 01.
Pentru detalii va rugam sa sunati la DRE tel: 319 00 88 Paul Daniela, consilier de zona.
Precizam ca toate cheltuileile legate de transport si cazare vor fi suportate de fiecare participant in parte.

   

Va multumim pentru colaborare,

Cu stima,

 

         Liliana DEAC
         Director

Ultima modificare a paginii: 25.04.2006

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii