UNTRR


ConstructExpo - colaborare cu firme germane

15 firme bavareze, active în domeniul construcţiilor, îşi vor prezenta produsele şi serviciile la Construct Expo Antreprenor, în cadrul unui stand comun al landului Bavaria.

Ministerul Economiei, Infrastructurii, Transportului si Tehnologiei din Bavaria alături de Societatea Bavareză pentru Relaţii Economice si Internaţionale Bayern International, Camera de Comerţ si Industrie Bavaria şi Nürnberg Global Fairs GmbH au marea plăcere de a vă invita să-i cunoaşteţi direct pe cei 15 expozanţi.

Firma Schmidbauer GmbH & Co. KG deţine un parc de vehicule format din cele mai moderne macarale mobile şi autotractoare. Împreună cu capacităţile tehnice înalte şi personalul specializat acestea fac din Schmidbauer un partener de încredere în următoarele domenii:

  • Automacarale – utilizare flexibilă pentru cerinţe complicate,
  • Transporturi speciale – perfecţiune în logistică şi coordonare,
  • Montaj – pentru fiecare sarcină o soluţie specială.

Reprezentanţii firmei prezenţi la ConstrucExpo Antreprenor sunt în căutarea unui partener român cu experienţă. Condiţiile unui potenţial parteneriat pot fi discutate amănunţit în cadrul unei întâlniri în cadrul târgului.

Pentru o informare mai clară cu privire la Schmidbauer GmbH & Co. KG nu ezitaţi să vizitaţi pagina de internet a firmei: www.schmidbauer-gruppe.de

În condiţiile în care o întâlnire / potenţială colaborare cu Schmidbauer GmbH & Co. KG este de interes pentru Dvs. vă rugăm să ne transmiteţi formularul de participare anexat completat la nr. fax: 021 2231538 sau email: emailE=('clodnitchi.roxana@' + 'ahkrumaenien.ro') document.write( '' + emailE + '' ) în cursul zilei de mâine.

În anexă veţi regăsi de asemenea un scurt profil al fiecărui expozant bavarez. În cazul in care sunteţi interesaţi de discuţii şi cu reprezentanţii acestor firme, vă rugăm să le marcaţi în formularul anexat.
Ultima modificare a paginii: 26.02.2009

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii