UNTRR


21-26 iunie 2010, Republica Moldova: Forumul Româno-Moldav, în cadrul Forului Investiţional Internaţional al Republicii Moldova

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea sa va invite sa participati la delegatia oamenilor de afaceri organizata cu ocazia Forumului Romano - Moldav, ce se va desfasura in cadrul Forului Investitional International al Republicii Moldova, in perioada 21 - 26 iunie 2010, la Chisinau, Republica Moldova, dupa urmatorul program:

 • Ziua 1, 21 iunie 2010: Intalnire pe Aeroportul International Henri Coanda si imbarcarea pe cursa cu destinatia Chisinau. Transfer si cazare la hotel 4*.
 • Ziua 2, 22 iunie 2010: Mic dejun. Transfer si participarea la Forul Investitional International - Prezentarea generala a economiei si climatului investitional din Republica Moldova. Cazare la hotel 4*.
 • Ziua 3, 23 iunie 2010: Mic dejun. Transfer si participarea la Forul Investitional International - Sectoarele investitionale cheie pentru economia Republicii Moldova. Cazare la hotel 4*.
 • Ziua 4, 24 iunie 2010: Mic dejun. Transfer si participarea la Forul Investitional International - Sectoarele investitionale cheie pentru economia Republicii Moldova - Forumul Romano-Moldav. Cazare la hotel 4*.
 • Ziua 5, 25 iunie 2010: Mic dejun. Transfer si participarea la Forul Investitional International - Forul Economic Vienez. Cazare la hotel 4*.
 • Ziua 6, 26 iunie 2010: Mic dejun. Transfer pe aeroport si imbarcarea pe cursa cu destinatia Bucuresti.

Evenimentul este organizat de Guvernul Republicii Moldova, in colaborare cu Organizatia de Promovare a Exportului din Moldova, Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Vienna Economic Talks.

Principalele obiective al acestui forum sunt necesitatea de consolidare a relatiilor comercial-economice bilaterale, prezentarea oportunitatilor economice si investitionale si stabilirea unei cooperari eficiente intre societatile comerciale dintre cele doua state.

Costurile deplasarii sunt urmatoarele:

 • taxa de participare 500 RON/persoana(inclusiv TVA) care se achita la CCIR, cuprinde urmatoarele servicii: asistenta atat in tara, cat si in afara, in organizarea deplasarii, mentinerea legaturii cu organizatorii, punerea la dispozitia participantilor a unor documente cu informatii generale despre tara in care are loc evenimentul (suprafata, populatie, clima, situatie economica, rata de schimb valutar, contactele ambasadei Romaniei in Republica Moldova), detalii referitoare la forum;
 • pachetul de servicii I pentru o persoana cazata in camera dubla este 680 euro (supliment pentru cazare in camera single 240 euro). Pachetul de servicii include: biletele de transport cu avionul Bucuresti - Chisinau - Bucuresti, transferuri aeroport-hotel-aeroport, 5 nopti cazare la hotel 4 stele cu mic dejun, asigurare medicala.
 • pachetul de servicii I nu include: taxele de aeroport (140 euro/persoana), alte servicii decat cele incluse in program.
 • pachetul de servicii II pentru o persoana cazata in camera dubla este 535 euro (supliment pentru cazare in camera single 240 euro). Pachetul de servicii include: 5 nopti cazare la hotel 4 stele cu mic dejun si asigurare medicala.
 • pachetul de servicii II nu include: biletul de avion Bucuresti - Chisinau - Bucuresti, taxele de aeroport (140 euro/persoana), alte servicii decat cele incluse in program.

Confirmarea participarii se va face pana la data de 10.06.2010, prin completarea formularului atasat, iar toate platile aferente deplasarii trebuie efectuate pana la data de 14.06.2010.

Pentru relatii suplimentare si confirmarea participarii persoana de contact este: dra. Nicoleta Buta - Consilier, Birou Relatii Externe, Directia Relatii Publice, tel. 021-319.00.88, fax 021-311.75.12, e-mail: .Ultima modificare a paginii: 28.05.2010

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii