UNTRR


Al 7-lea Forum European de Autobuze şi Autocare, 20 octombrie 2011, Busworld Courtrai Belgia

Lucrând împreună pentru promovarea călătoriilor şi turismului verde cu autobuze şi autocare

Reprezentanţi importanţi din sfera politicii de transport europene şi din mediul de afaceri vor discuta cele mai bune practici politice şi operaţionale pentru a creşte şi mai mult caracterul ecologic al întregului lanţ de călătorii şi turism în la cel de al 7-lea Forum European de autobuze şi autocare, ţinut în cadrul Busworld Kortrijk în Octombrie 2011.

Cel de-al 7-lea Forum European de Autobuze şi Autocare, organizat în colaborare de către Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere (IRU), Federaţia Belgiană a Operatorilor de Autobuze şi Autocare (FBAA), Asociaţia Europeană a Agenţilor de Călătorie şi Operatorilor de Tururi (ETOA), va avea loc în data de 20 Octombrie 2011 la Busworld Courtrai - Belgia.

La acest eveniment vor participa în jur de 200 lideri ai mediului de afaceri şi oficiali ai instituţiilor UE, printre care Vicepreşedintele Comisiei Europene, anterior Comisar de Transport, domnul Antonio Tajani, şi Vicepreţedintele Parlamentului European, doamna Isabelle Durant, care vor discuta cu privire la modul cum creşterea sinergiilor între practicile politice şi cele de afaceri poate ajuta la creşterea caracterului ecologic (verde) al întregului lanţ de călătorie şi turism.

Pentru Programul Forumului şi Înregistrare, click aici.

Persoana de contact UNTRR: Roxana Ilie, , mobil: 0720.999.212.Ultima modificare a paginii: 03.10.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii