UNTRR


2-6 mai 2011, Kazahstan: Forum Economic Astana

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă prezenta Forumul Economic "Riscurile globale si perspectivele de dezvoltare: calea catre progresul reciproc", ce va avea loc in perioada 3-4 mai 2011, in orasul Astana, Republica Kazahstan.

Scopul evenimentului este de a impulsiona dezvoltarea economica, prezentarea oportunitatilor investitionale si stabilirea unei cooperari pozitive dintre tarile din Eurasia.

De asemenea, in cadrul Forumului Economic vor fi organizate intalniri bilaterale si multilaterale intre participanti, care isi propun sa contribuie la consolidarea relatiilor comercial-economice si realizarea unor proiecte comune de afaceri.

Delegatia oamenilor de afaceri romani la acest eveniment se va deplasa in perioada 2 - 6 mai 2011, dupa urmatorul program:


Ziua 1, 02 Mai 2011: Bucuresti - Astana

Plecare din Bucuresti (Aeroportul "Henri Coanda") cu destinatia Astana - Kazahstan.


Ziua 2, 03 Mai 2011: Astana

Sosire dimineata in Astana, transfer la hotel. Cazare. Transfer cu autocarul pentru participarea la Forumul Economic. Cazare hotel.


Ziua 3, 04 Mai 2011: Astana

Mic dejun la Hotel 3. Activitate profesionala: Forum Economic. Cazare hotel.


Ziua 4, 05 Mai 2011: Astana

Mic dejun la hotel.

Activitate profesionala: vizita de afaceri la Camera de Comert si Industrie Astana.

Dupa amiaza, Turul de oras: Astana - vizitarea celor mai importante obiective turistice (ghid insotitor profesionist de limba engleza). Cazare hotel.


Ziua 5, 06 Mai 2011: Astana - Bucuresti

Mic dejun la Hotel 3. Transfer la aeroport pentru imbarcarea in cursa Astana - Bucuresti


Costurile deplasarii sunt urmatoarele:

  • taxa de participare 500 RON/persoana(inclusiv TVA) care se achita la CCIR, cuprinde urmatoarele servicii: asistenta atat in tara, cat si in afara, in organizarea deplasarii, mentinerea legaturii cu organizatorii, asistenta la obtinerea vizelor, punerea la dispozitia participantilor a unor documente cu informatii generale despre tara in care are loc evenimentul (suprafata, populatie, clima, situatie economica, rata de schimb valutar, contactele ambasadei Romaniei in Republica Kazahstan), participarea la forum si la manifestarile expozitionale;
  • pachetul de servicii pentru o persoana cazata in camera dubla este 1115 euro (supliment pentru cazare in camera single 200 euro). Pachetul de servicii include: biletele de transport cu avionul Bucuresti - Astana - Bucuresti, transferuri aeroport-hotel-aeroport, hotel-forum-hotel, hotel-CCI Astanal-hotel, 3 nopti cazare la hotel 3 stele cu mic dejun, turul orasului Astana cu ghid profesionist local vorbitor de engleza.
  • pachetul de servicii nu include: taxele de aeroport, taxa de viza, asigurarea medicala, alte servicii decat cele incluse in program.

Confirmarea participarii se va face pana la data de 31.03.2011, prin completarea formularelor de mai jos, iar toate platile aferente deplasarii trebuie efectuate pana la data de 11.04.2011.

Pentru relatii suplimentare si confirmarea participarii persoana de contact este: dra. Lilia Raicu - Referent, Birou Relatii Externe, Directia Relatii Publice, tel. 021/319 00 88, fax 021/311 75 12, e-mail: .
Ultima modificare a paginii: 03.03.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii