UNTRR


Se deschide noul POD AGIGEA, podul rutier la km 0 +540 al Canalului Dunăre – Marea Neagră

Podul rutier la km 0 +540 al Canalului Dunăre – Marea Neagră va fi deschis circulației

 

Compania Naţională „ADMINISTRAŢIA PORTURILOR MARITIME” - S.A. CONSTANŢA a informat într-un comunicat de presă că podul rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre – Marea Neagră va fi deschis circulației luni, 19 octombrie 2015, ora 8.


Tot de la această dată va fi deschis traficului accesul pe la Poarta 10 bis a Portului Constanța, pe ambele sensuri.


Lucrările de montaj a aparatelor de reazem definitive s-au finalizat pe 6 octombrie 2015, în prezent fiind îndeplinite condițiile pentru demararea etapei de recepție la terminarea lucrărilor.


Podul rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră are o structură de tip hobanat, o lungime totală de 360 metri, o deschidere centrală de 200 metri, iar lățimea podului este de 17,4 metri, permițând circulația pe 4 benzi. Înălțimea liberă sub tablierul podului în axul Canalului Dunăre - Marea Neagră este de 18,4 metri. Pilonii de pe maluri care susțin tablierul podului prin fascicule de hobane au o înălțime de 66 metri deasupra nivelului mării.

 





Ultima modificare a paginii: 15.10.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii