UNTRR


Proiect de evaluare a concurenței în domeniul transportului de marfă

Divizia de Concurență a OECD a inițiat un proiect global privind evaluarea legilor și reglementărilor legale în materie de concurență în România pentru transportul de mărfuri pe calea ferată, rutier, fluvial și maritim. Obiectivele au în vedere identificarea legilor și legislației secundare care conțin restricții inutile sau discriminatorii de reglementare cu privire la concurență și de a propune modificări pentru eliminarea acestora și stimularea economiei. De asemenea, se dorește furnizarea asistenței necesare administrației publice din România în vederea dezvoltării capacității de evaluare și măsurare a impactului reglementărilor asupra liberei concurențe.

Vă rugăm să completați chestionarul de mai jos, urmând ca răspunsurile dumneavoastră să fie folosite la identificarea problemelor concrete cu care se confruntă companiile din sectorul transporturilor:

 

https://docs.google.com/a/musliu.ro/forms/d/1AXGl6ADj8CDCsU4vIs1omAE86B06azyGMd_jb0IFetg/viewform

Ultima modificare a paginii: 24.07.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii