UNTRR


O delegație UNTRR s-a întâlnit cu conducerea CNADNR la Giurgiu pentru a discuta situația lucrărilor de la Podul Giurgiu - Ruse

O delegație UNTRR s-a întâlnit cu conducerea CNADNR la Giurgiu pentru a discuta situația lucrărilor de la Podul Giurgiu - Ruse


O delegație a Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), formată din Nicu Boruz, Logistics Manager la Holleman, Marius Tudose, Manager Departament Transporturi Agabaritice la Felbermayr Romania, și Constantin Isac, Vicepreședinte UNTRR, s-a întâlnit astăzi, 04.06.2015, cu conducerea CNADNR la Giurgiu pentru a discuta situația concretă a restricțiilor care urmează să fie introduse pe fondul reabilitării podului Giurgiu - Ruse și de a găsi cele mai bune soluții pentru fluidizarea traficului, atât cel de marfă, cât și cel turistic.


Astfel, începând cu a doua jumătate a lunii iunie traficul va fi restricționat pe podul Giurgiu – Ruse, circulația urmând a se desfășura pe o singură bandă, alternativ.


Precizăm că datorită tehnologiei de reparație, lățimea maximă admisă după începerea lucrărilor va fi de 2,8 metri pe partea de rulare și va  ajunge la o lățime de până la 3,4 metri la înălțimea de peste 80 de centimetri.


Lucrările se vor desfășura până la sfârșitul anului 2015, perioadă în care vor exista și restricții totale de circulație.


În perioada imediat următoare, CNADNR va comunica UNTRR rutele alternative pentru toate categoriile de autovehicule și pentru toate punctele de trecere a frontierei cu Bulgaria.


De asemenea, au fost agreate responsabilități de către ambele părți pentru a asigura un flux de informații cu privire la desfășurarea traficului, astfel încât utilizatorii să-și poată optimiza rutele de tranzit în funcție de evoluția lucrărilor și a propriilor programe de transport.

 

Ultima modificare a paginii: 04.06.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii