UNTRR


Începând cu 1 iulie 2018, Danemarca introduce o limită de 25 de ore pentru parcarea în zonele publice de odihnă aflate în proprietatea statului

Începând cu 1 iulie 2018, Danemarca va introduce pentru camioane obligația de a parca maximum 25 de ore în zonele publice de odihnă aflate în proprietatea statului pe rețeaua de autostrăzi. Pentru nerespectarea obligației de a se încadra în acest timp limitat sau pentru parcarea ilegală pe drumurile municipale și de stat se vor aplica amenzi de până la 2000 DKK, iar pentru parcarea pe bretelele de intrare/ieșire pe/de pe autostrăzi amenda va fi de aproximativ 3000 DKK.  

Prin noul Acord privind Legea Finanțelor, s-au alocat mijloace separate pentru aplicarea eficientă a restricției de parcare pe care Direcția Rutieră o va prelua de la poliție. Cu toate acestea, poliția va continua să fie cea care va fi responsabilă cu controlul pe autostrăzi și va rămâne responsabilitatea poliției de a impune restricția efectuării odihnei de 45 de ore în cabină de către șofer.

Această nouă regulă privind obligația de parcare limitată este de așteptat să intre în vigoare la 1 iulie 2018. Cu toate acestea, amenzile vor trebui introduse printr-un amendament legislativ care urmează să intre în vigoare la 1 ianuarie 2019.


Sursa: ITD

Ultima modificare a paginii: 07.03.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii