UNTRR


Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia – Autocarele străine trebuie să fie înregistrate în Sistemul Platon pentru a putea intra în orașele în care au loc meciurile de fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia – Autocarele străine trebuie să fie înregistrate în Sistemul Platon pentru a putea intra în orașele

în care au loc meciurile de fotbal

 

Pentru a putea să intre în orașele în care se organizează meciurile de fotbal din cadrul Cupei Mondiale FIFA 2018, toate autocarele străine trebuie să fie echipate cu unități de bord și să fie înregistrate în Sistemul de Stat Platon (http://platon.ru/en/). Autocarele înregistrate în Federația Rusă trebuie să fie înregistrate în Sistemul Informatic Automatizat al Guvernului ERA-GLONASS.

Echipamentele vor fi puse la dispoziția proprietarilor de autocare pentru a putea intra în cele 11 orașe gazdă dacă și când plătesc o garanție. Instalarea aparatului și conectarea la sistem sunt gratis. Valoarea garanției echipamentului se va restitui proprietarilor de autocare dacă și când înapoiază unitatea de bord în momentul părăsirii țării. Autocarele care vor fi echipate cu unități de bord prin sistemul Platon nu vor plăti taxe de drum.

Unitățile de bord instalate în autocare vor contribui atât la siguranța șoferilor, cât și a călătorilor. Detaliile complete despre rutele autovehiculelor vor fi transferate către Direcția de Transport ANO 2018. Șoferii pot transmite un semnal de urgență către serviciile pentru situații de urgență apăsând pe un buton aflat pe unitatea de bord. Echipamentele de navigație prin satelit vor furniza locația exactă și vor trimite date către sistemul ERA-GLONASS, pentru intervenție (dacă este nevoie). Fiecare unitate de bord Platon este atribuită unui anumit vehicul și nu poate fi folosită pe alt autocar.

În conformitate cu Clauza 5 din Decretul nr. 202 "Cu privire la particularitățile măsurilor de securitate restrânse care trebuie luate în timpul Cupei Mondiale FIFA 2018 și a Cupei Confederațiilor FIFA 2017 din Federația Rusă" din 9 mai 2017, Kazan, Moscova, Nizhny Novgorod , Rostov-on-Don, Samara, Sankt Petersburg, Sochi (de la 1 iunie 2018 la 17 iulie 2018) și Volgograd, Ekaterinburg, Kaliningrad, Saransk (de la 1 iunie 2018 până la 30 iunie 2018) au acces doar autocarele care au echipament de navigație prin satelit.

IMPORTANT: Atât operatorii străini, cât și cei locali trebuie să transmită notificări cu privire la detaliile rutelor programate, locația, ora și traseul pentru fiecare autocar, accesând pagina web a Direcției de Transport ANO 2018 la bus.transport2018.com.

Tel. serviciului de informații și asistență al bus.transport2018.com: 8-800-511-30-18 (apeluri naționale) și + 7-499-426-05-72 (apeluri internaționale).

Ultima modificare a paginii: 19.06.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii