UNTRR


CAMPANII PROMOTIONALE PENTRU ACHIZITIONAREA DE MICROBUZE SI AUTOUTILITARE OPEL

 

Radacini lanseaza campania : Opel Microbuze si Vehicule comerciale

Oferta de toamna este Microbuzul OPEL MOVANO L4H3 , 16+1 locuri , valabila in perioada 16 octombrie – 30 noiembrie 2020 , in limita stocului disponibil, menita sa vina in sprijinul clientilor care doresc sa isi reinnoiasca sau sa isi extinda flotele.

Microbuzele sunt pe stoc – avantajul fiind ca pot fi gata de munca in 24 de ore.

Finantarea acestora se asigura prin leasing, cu 4 luni  gratie si dobanda de 2,99 %, actele necesare sunt minimale si in trei zile de la depunere se termina analiza dosarului de finantare.

Pentru firmele inscrise la UNTRR avem o oferta speciala , care va fi prezentata fiecarei companii in parte.

Pretul acestui microbuz este de 33.500 Euro + TVA iar specificatiile tehnice se gasesc pe site-ul http://www.caroserii.radacini.ro .

Pentru consultanta specializata si oferte personalizate ne puteti contacta la caroserii@radacini.ro sau la telefonul 0799.109.100.

Pentru cei care pot accesa fonduri de tip grant conform OUG 130 – varianta pentru investitii, Radacini asigura verificarea gratuita a eligibilitatii (formularul de verificare se poate obtine daca se solicita pe adresa de e-mail caroserii@radacini.ro )

Daca firma este eligibila, aceasta poate primi intre 70% - 85% din valoarea microbuzului sau autoutilitarei prin fonduri europene nerambursabile.

Ofertele speciale se pot primi punctual si pe vehiculele de transport marfuri generale, in limita stocului disponibil.

Ultima modificare a paginii: 16.10.2020

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii