UNTRR


Au început înregistrările pentru recuperarea daunelor provocate de cartelul camioanelor!

Au început înregistrările pentru recuperarea daunelor provocate de cartelul camioanelor! Intrați pe www.cartelcamioane.ro

La data de 19 iulie 2016, Comisia Europeană a aplicat o amendă principalilor producători de camioane, deoarece Daimler, Volvo/Renault, Iveco, MAN și DAF au fost găsiți vinovați de constituirea unui cartel între anii 1997 și 2011, în vederea stabilirii ilegale a prețurilor pentru camioanele medii și mari (pentru mai multe detalii click aici ). La data de 27 septembrie 2017, Comisia a mai aplicat o amendă unui alt producător de camioane, Scania, pentru participarea la cartelul mai sus menționat (pentru mai multe detalii click aici )

Puteți recupera până la 10.000 de euro pentru fiecare camion nou achiziționat (inclusiv prin leasing). Intrați pe www.cartelcamioane.ro pentru a vă înregistra și recupera daunele provocate de cartelul camioanelor.

Ce avantaje aveți:

  • Dumneavoastră nu aveți nicio cheltuială în acest demers juridic
  • Lucrăm împreună cu Hausfeld, o casă de avocatură specializată în domeniul despăgubirilor antitrust în Europa și Statele Unite. În afară de aceasta, ne mai bucurăm de sprijinul Prof. Dr. Roman Inderst și al echipei sale de economiști în domeniul concurenței.
  • Asigurăm derularea întregului proces pentru dumneavoastră începând de la evaluarea datelor și consultarea expertului evaluator până la acționarea în instanță și plata finală a despăgubirii.

Acțiunea juridică va avea loc în Germania, unde legislația este prietenoasă cu firmele afectate de înțelegerile de tip cartel. Totodată, spre deosebire de instanțele din Olanda sau Marea Britanie, instanța din Germania va aplica legislația germană și firmelor românești care solicită despăgubiri în urma cartelului de camioane. Instanțele din Olanda sau Marea Britanie ar putea solicita ca legislația românească să se aplice în acest caz, iar în România nu există un cadru legal bine definit pentru cazuri de tip cartel, astfel încât nici instanțele nu au suficientă experiență în aceste cazuri

Totodată, începând cu luna februarie 2018 vor avea loc mai multe întâlniri cu reprezentanții casei de avocatură Hausfeld din Germania, cea care va reprezenta interesele transportatorilor rutieri în cadrul acțiunii juridice, pentru a vă explica mai bine detaliile acestui demers. Pentru luna februarie 2018 sunt stabilite următoarele întâlniri:

 

Timișoara, 20 februarie, ora 11:00 – Hotel Timișoara

 

Arad, 20 februarie, ora 16:00 – Hotel Best Western Central

 

Oradea, 21 februarie, ora 11:00 – Hotel Continental Forum

 

Iași, 6 martie, ora 11:00 – Hotel Ramada

 

Suceava, 7 martie, ora 09:30 – Hotel Bucovina

 

Constanța, 19 martie, ora 11:00 – Hotel Iaki

 

Galați, 20 martie, ora 11:00 – Hotel Vega

Vă rugăm să ne confirmați participarea la adresa de e-mail george.dobre@untrr.ro sau la telefon 0720.999.240

Ultima modificare a paginii: 15.02.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii