UNTRR


UNTRR solicită eliminarea dublei taxări pe serviciile medicale pentru transportatorii rutieri

Consecventă misiunii sale de a sprijini companiile de transport rutier şi totodată de a reprezenta transportatorii rutieri din România în relaţia cu autorităţile şi pe plan european UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România a solicitat Ministrului Transporturilor şi Infrastructurii precum şi Casei de Asigurări a Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii ca toate prestaţiile medicale obligatorii prin lege pentru personalul din transporturile rutiere să fie făcute pe baza contribuţiilor la asigurări sociale plătite de firmele de transport.

Includerea prestaţiilor medicale obligatorii prin lege pentru transportatori în lista prestaţiilor medicale acoperite de asigurările sociale, asigurări sociale pe care companiile de transport le suportă deja, înseamnă în viziunea UNTRR eliminarea dublei taxări la care companiile de transport sunt supuse în acest moment.

Astfel, companiile de transport vor beneficia de servicii medicale pentru angajaţii implicaţi în activitatea de transport pe baza asigurărilor sociale achitate şi nu vor mai fi nevoite să plătească sume adiţionale de bani.

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.
Ultima modificare a paginii: 23.02.2009

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii