UNTRR


UNTRR a sărbătorit 20 de ani de existenţă

 Bucuresti, 22 octombrie 2010

UNTRR, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, a sărbătorit pe 21 octombrie 2010, 20 de ani de la începerea activităţii.

Evenimentul a fost marcat de organizarea unui cocktail la Rin Grand Hotel din Bucureşti la care ne-au onorat cu prezenta lor oficialităţi, ambasadori, jurnalişti şi membri de bază ai Uniunii.

De-a lungul celor 20 de ani de activitate Uniunea se mândreşte cu o mulţime de activităţi de susţinere a drepturilor transportatorilor romani, dar şi cu reuşite legislative.

"Noi le mulţumim astăzi tuturor partenerilor noştri - autorităţi, clienţi şi furnizori, pentru colaborarea de pana acum şi vă asigurăm că ne străduim să identificăm în continuare cât mai fidel nevoile transportatorilor rutieri şi să le furnizăm cele mai eficiente soluţii posibile la un anumit moment. Lucrăm nu doar la rezultate directe şi rapide, dar şi la iniţiativă şi creativitate", a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

La rândul său, domnul Constantin Isac, preşedinte UNTRR, consideră că aceşti primi 20 de ani reprezintă de un început frumos de activitate, de care sunt foarte mândri, dar care în acelaşi timp îi va ajuta să demonstreze ca Uniunea a trecut de adolescenţă şi a ajuns la maturitate. În ultimii ani UNTRR vine în sprijinul membrilor săi printr-o contribuţie importantă la elaborarea şi modificarea actelor normative care reglementează activitatea de transport rutier şi care vor constitui baza elaborării Legii Transporturilor Rutiere.

Astfel, în 2006 determină eliminarea taxei de înmatriculare pentru autovehiculele comerciale de peste 3,5 t şi autovehiculele de transport persoane de peste 1+8 locuri echipate cu motoare Euro 3 şi Euro 4.

UNTRR participă la acţiuni concentrate pentru eliminarea taxei tranzitare la Giurgiu şi Timişoara.

UNTRR implementează un sistem de telecomunicaţii modern care permite conectarea permanentă în reţeaua VPN a tuturor reprezentantelor la sediul central, astfel încât acestea operează într-un sistem informatic centralizat.

UNTRR este certificată ISO prin Lloyd's Register Quality Assurance şi are semnate numeroase parteneriate cu firme puternice naţionale şi internaţionale precum MOL România, Dako, Service 24, Cabinetul Individual de Avocat "Szántó Á. Zsolt", Lufthansa şi Teleroute.

Mercedes Benz este partener cu UNTRR in proiectul “Adaptabilitate pentru cresterea competitivitatii sectorului de transport rutier din Romania’, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investete în oameni! Proiectul  se deruleaza pe perioada iunie 2010 – mai 2012 in parteneriat cu Centrul de Educatie Economica si Dezvoltare. 

UNTRR susţine interesele transportatorilor rutieri în ţară şi în Europa, sprijină transportatorii cu informaţii şi consultanţă de specialitate, asigurând acestora accesul la informaţii din sectorul transporturilor în timp real.

Extra info

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice.

UNTRR promovează şi apăra interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane. UNTRR îşi asumă misiunea de a fi principalul reprezentant al transportatorilor din România şi principalul partener de dialog social la nivel de ramura transporturi rutiere şi urmăreşte să fie liderul în furnizarea de servicii relevante cu valoare adăugată către comunitatea transportatorilor naţionali şi internaţionali din România.

UNTRR funcţionează cu un sediu central în Bucureşti şi 12 sedii regionale, acoperind astfel întregul teritoriu al României.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi:

Romaniţa Oprea,

romanitza@gmail.com,

0745-763529.

Ultima modificare a paginii: 11.11.2010

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii