UNTRR


Lansare Broşură Româno-Bulgară privind contravenţiile şi ridicarea permiselor

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, asociaţie reprezentativă la nivel de ramură transporturi în România a realizat pentru companiile de transport rutier internaţional în colaborare cu AEBTRI - Asociaţia Transportatorilor Rutieri din Bulgaria (www.aebtri.com) o broşură electronică bilingvă româno-bulgară cu legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice aplicabilă în România şi cu legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice aplicabilă în Bulgaria.

Informaţia din broşură este utilă tuturor companiilor de transport din România care desfăşoară activităţi de transport către Bulgaria sau în tranzit prin Bulgaria deoarece prezintă în limba română legislaţia aplicabilă în Bulgaria.

Informaţia din broşură poate fi accesată în mod gratuit de membrii UNTRR pe pagina noastră de internet www.untrr.ro.

Considerăm că broşura va fi de interes totodată şi companiilor de transport din Bulgaria care desfăşoară activităţi de transport către România sau care sunt în tranzit prin România, fiind un instrument legislativ actualizat care ajută toate companiile, atât din România cât şi din Bulgaria să depăşească barierele lingvistice.

Informaţia din broşură le prezintă participanţilor la trafic riscurile la care se supun atunci când nu respectă legislaţia rutieră aplicabilă în România sau în Bulgaria.

Broşura face parte din acţiunile întreprinse de UNTRR în direcţia prevenirii incidentelor şi accidentelor rutiere contribuind la o bună informare a participanţilor la trafic.

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Ultima modificare a paginii: 26.05.2009

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii