UNTRR


COMUNICAT DE PRESĂ

06.12.2010

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România pune la dispoziţia transportatorilor rutieri, precum şi a conducătorilor auto roviniete on-line

Pentru a veni în întâmpinarea transportatorilor rutieri, precum şi a tuturor conducătorilor auto, UNTRR a creat pagina de internet www.e-rovinieta.ro, unde pot fi comandate şi achitate on-line roviniete, necesare circulării autovehiculelor pe drumurile publice.

Orice rovinietă comandată on-line pe site-ul www.e-rovinieta.ro în zilele lucrătoare între orele 8-15 va fi confirmată prin e-mail, opţional prin sms pe numărul de telefon mobil dorit.

Totodată rovinieta achiziţionată poate fi vizualizată şi pe pagina de internet, în contul din care s-a făcut comanda, fără a mai fi necesară vreo deplasare.

Rovinietele comandate pe www.e-rovinieta.ro pot fi achitate on-line prin card bancar, sau prin ordin de plată.
UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.
Ultima modificare a paginii: 06.12.2010

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii