UNTRR


Secretarul General al U.N.T.R.R. desemnat şi purtător de cuvânt al organizaţiei de către Consiliul Director

Pentru consolidarea imaginii U.N.T.R.R., coerenţa mesajului şi asigurarea unei informări cât mai documentate, începând cu data prezentei, vă informăm că Domnul Radu DINESCU - Secretar General al Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România îndeplineşte şi atribuţiile de purtător de cuvânt al organizaţiei.

Orice altă poziţie exprimată de orice altă persoană, indiferent de funcţia deţinută în cadrul UNTRR, alta decât Secretarul General al UNTRR este considerată de organizaţia noastră ca fiind punct de vedere personal al persoanei care face intervenţia/comunicatul.

În lipsa Secretarului General, poziţia oficială a UNTRR o poate exprima orice reprezentant al UNTRR mandatat în acest sens de Preşedintele Consiliului Director al UNTRR, mandatul dat va fi punctual sau pe o anumită temă.

Subliniem că poziţia oficială a Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România - U.N.T.R.R. este exprimată de către Secretarul General al Organizaţiei.

PREŞEDINTE
U.N.T.R.R.
Constantin ISAC


UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.
Ultima modificare a paginii: 29.03.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii