UNTRR


Reacţia autorităţilor din Ungaria la Comunicatul "U.N.T.R.R. protestează împotriva tratamentului discriminatoriu din Ungaria"

Ambasada României la Budapesta
Embassy of Romania in Budapest
Romániai Nagykövetsége Budapest

Nr. 47/11.01.2010

Infogramă

Domnului Mihai Botorog , director general DGAC
Doamnei Gabriela Dancău director DRCo
Grupul de Comunicare Consulară

Referitor: Controale dispuse de Poliţia Naţională a Republicii Ungare (ORFK) asupra autovehiculelor care operează în traficul internaţional.

Prin nota verbală nr. 443/Adm/KUM/2010, MAE ungar a informat Ambasada României La Budapesta că în perioada 11-31 ianuarie 2010, Poliţia Naţională a Republicii Ungare (ORFK) a dispus organizarea de controale ale traficului rutier pe autostrada M0, precum şi în zona punctelor de frontieră, ungaro-sârbe, ungaro-române şi ungaro-ucrainene.

Acţiunea vizează în primul rând, verificarea stării tehnice a autocamioanelor de transport mărfuri, a masei maxime admise a acestora, controlul asupra respectării timpilor de conducere şi de odihnă de către conducătorii de autobuze şi autocamioane care operează în trafic internaţional, a modului de respectare a reglementărilor privind circulaţia la sfârşit de săptămână, precum şi în legătură cu transportul materialelor periculoase pe drumurile publice.
(red. Marin Ursuţ, consul)

Cu stimă,
Irina Comaroschi
Ambasador

Ultima modificare a paginii: 12.01.2010

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii