UNTRR


Informare de presă, 09.05.2019: Cu ocazia prăznuirii Sfântului Mucenic Hristofor, UNTRR adresează tuturor transportatorilor români cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperitate și succes în afaceri

Cu ocazia prăznuirii Sfântului Mucenic Hristofor, UNTRR adresează tuturor transportatorilor români cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperitate și succes în afaceri

 

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România adresează cu prilejul prăznuirii Sfântului Mucenic Hristofor, Patronul Spiritual al transportatorilor rutieri din România, tuturor transportatorilor români, familiilor acestora, partenerilor dedicați activității de transport rutier, cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperitate şi succes în afaceri.

Sperăm că în această perioadă grea, de incertitudini şi neliniște privind viitorul transporturilor rutiere din România, Patronul Spiritual al transportatorilor rutieri din România, Sfântul Mucenic Hristofor, să îi ocrotească în desfășurarea activităților lor, nu de puține ori plină de încercări și de riscuri.
Reamintim că la solicitarea Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, reunit la 18 august 2014, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a decis ca Sfântul Mucenic Hristofor să fie  Patronul Spiritual al transportatorilor rutieri din România.

De atunci, în fiecare an, de 9 mai, dată la care se prăznuiește Sfântul Mucenic Hristofor, transportatorii români celebrează această zi ca o sărbătoare a profesiei si a muncii tuturor celor care activează în domeniul transporturilor rutiere.

***

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 16.000 de firme înscrise - operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.

Ultima modificare a paginii: 09.05.2019

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii