UNTRR


Comunicat de presă UNTRR - solicitare realizare statistică asigurări

UNTRR - fidelă misiunii sale de a sprijini companiile de transport rutier din România a solicitat Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor înfiinţarea unei statistici publice cu informaţii privind termenul mediu de realizare a plăţilor pentru daune în industria transporturilor (pe tipuri de asigurări, CASCO, RCA, CMR, medicale) şi a procentului plătit din suma solicitată pentru fiecare societate de asigurare.

Această statistică publică va da posibilitatea companiilor de transport să aleagă serviciile unei companii de asigurări luând în considerare şi evaluând aceste două criterii importante - termenul mediu de realizare a plăţilor pentru daune şi procentul plătit din suma solicitată.

Companiile de transport au nevoie de această informaţie pentru a evita presiunea şi blocajele financiare derivate din încasarea cu întârziere a plăţilor pentru daune de la companiile de asigurări, întârzieri cu care se confruntă deseori în acest moment.

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

 

Ultima modificare a paginii: 07.07.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii