UNTRR


Comunicat de presa UNTRR, 01.06.2012 - În memoria lui Alin Alexandru Popa – omul care a gândit şi a dezvoltat cea mai mare companie de transport rutier din Romania

UNTRR a aflat cu profundă  tristețe  despre dispariția prematură în urma unui accident fatal, în ziua de 30 mai 2012 a domnului Alin Alexandru Popa, fondatorul grupului de companii Edy International Spedition.

Alin Alexandru Popa a avut curajul și viziunea de a transforma compania Alin Trans Impex, înființată în anul 1991, în cea mai mare companie de transport rutier din țară cu o flotă de peste 1.000 de camioane.

În anul 2008, Alin Trans Impex devine Edy International Spedition S.A. și astfel începe ascensiunea companiei către primul loc, câștigând în 2011 titlul de Transportatorul Anului într-o competiție organizată de o renumită publicație de transport.

Membră UNTRR din 1995, preocupată mereu de performanță,  Edy International Spedition a făcut parte încă din 2003 din Consiliul Director al UNTRR, o voce puternică în dialogul pentru drepturile transportatorilor rutieri din România. Compania a deţinut Președinția asociaţiei, prin persoana domnului Mircea Dărăbanț, administrator al Edy International Spedition numit Președinte UNTRR în 2007.

În cei 20 de ani de existență, Edy Group a evoluat de la o companie tradițională de transport și expediție la un grup de companii de transport și logistică ce oferă servicii integrate, iar viziunea i-a aparținut lui Alin Alexandru Popa.

Alin Alexandru Popa a fost un profesionist, omul care a reușit să atingă succesul într-un sector de activitate foarte competitiv, cel de transport rutier, iar UNTRR îl va păstra în amintire ca pe specialistul care a avut ideea, curajul și priceperea de a dezvolta cea mai mare companie de transport rutier din România, creând noi standarde și referințe naționale și internaționale în domeniu.

Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familia îndoliată a regretatului nostru partener si coleg Alin  Alexandru Popa. Membrii care doresc să transmită un mesaj de condoleanţe familiei sale îl pot adresa la:

UNTRR: office@untrr.ro
Edy International Spedition: mihaela.parvu@edyspedition.ro
Adresa Edy International Spedition-Sediu Deva: Calea Zarandului Nr. 258, 330182

Ultima modificare a paginii: 01.06.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii