UNTRR


Comunicat de presă - Film promovare transport rutier

 Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România

 
Film promovare transport rutier
 
 
Transportatorii rutieri - membrii UNTRR – transportă mărfurile dumneavoastră!
 
 
UNTRR anunţă lansarea unui videoclip de 33 sec. pentru promovarea transportului rutier şi a serviciilor oferite de membrii săi, companii de transport rutier de marfă şi călători.
 
Videoclipul poate fi vizualizat aici
 
Sub deviza "Noi avem grijă ca lucrurile pe care ţi le doreşti să ajungă la tine! " UNTRR subliniază importanţa transportului rutier, pentru viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.
 
Transportul rutier asigură mişcarea mărfurilor şi în mod special livrarea acestora în proximitate.
 
Membrii UNTRR oferă servicii profesionale de transport rutier, de înaltă calitate, atât pe plan intern cât şi internaţional.
 
 
UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.
Ultima modificare a paginii: 27.01.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii