UNTRR


Comunicat de presă, 27.05.2016: Sunteți revoltați de impunerea legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor români și de indiferența Comisiei Europene față de escaladarea protecționismului în UE? Veniți pe 31 mai 2016 la protestul organizat de UNTRR la București și simultan de alte asociații naționale de transport în mai multe capitale europene!

                                                                                                                                                 27.05.2016

 

Comunicat de presă

Sunteți revoltați de impunerea legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor români

și de indiferența Comisiei Europene față de escaladarea protecționismului în UE?

Veniți pe 31 mai 2016 la protestul organizat de UNTRR la București

 și simultan de alte asociații naționale de transport în mai multe capitale europene!

 

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează marți, 31 mai 2016, între orele 12:00-13:00 un protest la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România - Str. Vasile Lascăr, nr. 31, București.

UNTRR, alături de asociații profesionale ale transportatorilor rutieri din mai multe State Membre UE protestează împotriva impunerii abuzive a legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor rutieri, care va intra în vigoare pe 01.07.2016 - măsură protecționistă similară legii MiLoG din Germania. O delegație UNTRR va depune la Reprezentanța Comisiei Europene în România o Rezoluție comună împotriva legii MACRON, adresată Președintelui Comisiei Europene - Jean Claude Juncker și semnată de asociațiile transportatorilor rutieri din Portugalia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Lituania, Ungaria, România și Polonia.

A trecut deja un an de când a fost inițiată procedura de infringement a Comisiei Europene împotriva MiLoG - Germania și nu avem încă nici un rezultat.

Nu putem rămâne pasivi și nu putem să permitem  acest dictat al unor State Membre în detrimentul altora.

Chemăm toți transportatorii să protesteze alături de noi, să ne manifestăm dezacordul privind lipsa de acțiune a Comisiei Europene față de escaladarea protecționismului în UE!

Ora de întâlnire pentru protestatari va fi 11:30, în fața sediului Reprezentanței Comisiei Europene în România din Str. Vasile Lascăr, nr. 31, București, în spațiul delimitat de forțele de ordine. UNTRR va pune la dispoziția protestatarilor pancarte cu mesaje anti-salariu minim și instrumente acustice.

Dacă doriți să vă alăturați protestului vă rugăm să ne contactați la Office@untrr.ro. Mai multe detalii puteți obține și la numărul de telefon 0720.999.240 (persoană de contact – George Dobre).

* * *

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesionalã și patronalã, neguvernamentalã, independentã, apoliticã, fondatã în 1990 pe principii democratice, care promoveazã și apãrã interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare pânã în prezent peste 14.000 membri - operatori care efectueazã transporturi interne și internaționale de marfã și persoane.

Ultima modificare a paginii: 27.05.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii