UNTRR


COMUNICAT DE PRESA, 25 AUGUST 2014: La cererea Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, Sfântul Mucenic Hristofor (9 mai) a fost declarat ocrotitor (patron spiritual) al transportatorilor rutieri din România

COMUNICAT DE PRESĂ

25 august 2014

La cererea Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, Sfântul Mucenic Hristofor (9 mai) a fost declarat ocrotitor (patron spiritual) al transportatorilor rutieri din România

La cererea Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât ca Sfântul Mucenic Hristofor să fie declarat ocrotitorul (patronul spiritual) al transportatorilor rutieri români.

Asociaţia noastră îşi exprimă recunoștința şi profunda mulţumire faţă de această hotărâre a BOR prin care  breasla transportatorilor rutieri din România, reunind peste 30.000 de firme cu obiect de activitate principal transportul rutier de marfă și de persoane și peste 200.000 de angajați, se va simți mai ocrotită în desfășurarea activităților sale, nu de puține ori pline de neprevăzut și de riscuri.

UNTRR, în calitate de organizație profesională și patronală, neguvernamentală care apără și promovează interesele transportatorilor rutieri, va sărbători în fiecare an cu adâncă bucurie ziua de 9 mai, dată la care se prăznuiește Sfântul Mucenic Hristofor – Patronul Transportatorilor. UNTRR alături de parteneri dedicați activității de transport rutier încearcă să celebreze această zi ca o sărbătoare a profesiei și a muncii tuturor celor care trăiesc alături de familiile lor în această profesie, prin organizarea unui festival al transportatorilor, T-festival, care în 2015 va ajunge la a 3-a ediție și va fi organizat în perioada 08-10 mai 2015 în București.

De asemenea, UNTRR a solicitat binecuvântarea şi sprijinul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pentru reluarea unei vechi iniţiative a asociaţiei noastre de a ridica un monument al transportatorilor și, totodată, de a evalua posibilitatea ridicării unei biserici cu hramul Sfantul Hristofor, ușor accesibilă celor patronați.

Accesați www.untrr.ro, pentru a afla mai multe despre Sfântul Mucenic Hristofor și despre festivalul transportatorilor, T-Festival.

***

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

 

Ultima modificare a paginii: 25.08.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii