UNTRR


Comunicat de presă 25.02.2011 - MTI a agreat accesul reprezentanţilor patronatelor în consiliile de administraţie ale ARR, RAR şi CN ADNR!

Comunicat de presă

25.02.2011
MTI a agreat accesul reprezentanţilor patronatelor în consiliile de administraţie ale ARR, RAR şi CN ADNR!
 
 
Ca urmare a solicitărilor adresate de Consiliul Naţional Rutier Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în ultimii trei ani, în data de 24 februarie 2011, conducerea ministerului a acceptat ca reprezentanţii CNR să fie invitaţi la reuniunile consiliilor de administraţie ale RAR şi CN ADNR şi în consiliul de conducere al ARR.
 
În acest moment, Dragoş Anastasiu, preşedinte ACPR este reprezentantul Consiliului Naţional Rutier în consiliul de administraţie RAR, Ion Lixandru, vicepreşedinte UNTRR, în consiliul de administraţie CNADNR şi Sabin Ogreanu, FORT, în consiliul de conducere al ARR.
 
Considerăm că participarea reprezentanţilor patronatelor în consiliile de administraţie/conducere ale celor trei instituţii reprezintă un succes deosebit care are la bază munca asiduă a CNR pentru convingerea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii asupra necesităţii asigurării unei mai mari transparenţe în luarea deciziilor şi deschiderea unei noi căi de comunicare între patronate şi autorităţi, dar și datorită unei noi abordări a ministrului transporturilor pentru deschidere și transparență, în vederea creșterii încrederii între partenerii sociali.
 
 

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Ultima modificare a paginii: 25.02.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii