UNTRR


Comunicat de presă, 22 aprilie 2015: Vino la avanpremiera T-Festival, unde te așteaptă camioane tunate, motociclete customizate și muzică rock în Piața Victoriei

COMUNICAT DE PRESĂ

Vino la avanpremiera T-Festival, unde te așteaptă camioane tunate, motociclete customizate și muzică rock în Piața Victoriei

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează duminică, 26 aprilie 2015, parada camioanelor și motocicletelor, ocazionată de lansarea T-Festival, cel mai mare festival din Europa Centrală și de Est, care va avea loc în perioada 8-10 mai 2015, la Romexpo, în București.


Parada va avea loc între orele 12:00 și 13:00, pe următorul traseu: Piața Victoriei - Calea Victoriei – Bd. Elisabeta – Strada Brezoianu – Strada Buzești – Piața Victoriei. Totodată, publicul va putea admira camioanele si motocicletele prezente la parada între orele 10:00 – 12:00 și 13:00 – 16:00 în parcarea din fața muzeului Antipa.


Parada organizată duminica aceasta în București reprezintă o avanpremieră a festivalului, publicul având posibilitatea să intre în spiritul T-Festival.


Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii. În același timp, T-Festival reprezintă o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantă.


În cadrul festivalului, se vor organiza deja celebrele concursuri de ”Cel Mai Frumos Camion” și ”Cea Mai Frumoasă Motocicletă”, cât și o întrecere care va desemna ”Cea Mai Populară Formație Rock”.


Premiile totale se ridică la peste 16.000 de euro. Cel mai frumos camion va fi premiat cu 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro, în timp ce următoarele două locuri vor primi produse și servicii de 1.500 euro, respectiv 1.000 euro. Câștigătorul premiului de popularitate va fi recompensat cu produse și servicii în valoare de 500 euro. La secțiunea de cea mai frumoasă motocicletă, locul I va primi 2.000 de euro, sumă cu care va fi recompensată și formația rock care va câștiga trofeul de popularitate.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape de publicul bucureștean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu & Band și un show cabaret.


Un bilet pentru o zi costă 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se va vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, pe www.eventim.ro și pe www.iabilet.ro.

***

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.

Ultima modificare a paginii: 26.04.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii