UNTRR


Comunicat de presă, 10.12.2012 - Informaţii în timp real a situaţiei drumurilor din România pe www.untrr.ro

Începând cu luna decembrie 2012, conducătorii auto pot afla în timp real informaţii despre situaţia drumurilor din România accesând site-ul UNTRR, www.untrr.ro

Pe pagina pagină a site-ului www.untrr.ro, cei interesaţi pot consulta link-uri utile cu hărţi despre starea drumurilor pe trafficguide, situaţia drumurilor naţionale şi restricţii de circulaţie furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), infotrafic de la Poliţia română, starea vremii şi atenţionările meteorologice de la Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie (INMH).

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) recomandă transportatorilor rutieri ca înainte de a porni la drum trebuie să se informeze corect, să respecte regulile de circulaţie, să se asigure că au în permanenţă rezervorul plin cu carburant, şi să ia la bord îmbrăcămine, mâncare şi lichide (nu alcool).

Nu uitaţi că anvelopele de iarnă sunt obligatorii în orice zi a anului în care drumurile sunt acoperite cu gheaţă, zăpadă sau polei.

Prin punerea la dispoziţia utilizatorilor astfel de informaţii, UNTRR îşi propune să vină în mod constant şi în timp real în sprijinul transportatorilor rutieri din ţară şi în Europa.


UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Ultima modificare a paginii: 10.12.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii