UNTRR


Comunicat de presă, 06.05.2015: Se deschid porțile T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei

 
06.05.2015
 
Comunicat de presă
 
Se deschid porțile T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei
 
T-Festival, cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) își deschide porțile vineri, 8 mai 2015, la complexul expozițional Romexpo din București și va reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii.
 
”Suntem deosebit de mândri că vom organiza în parteneriat cu IRU, pentru prima dată în cadrul T-Festival, o conferință internațională care va dezbate unul dintre cele mai arzătoare subiecte ale industriei de transport: “Competiția loială în transporturile rutiere - Provocări și soluții pentru facilitarea comerțului echitabil și transportului în UE și regiunea eurasiatică”. Conferința se bucură de prezența unor speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeană, IRU, asociații ale transportatorilor rutieri din 22 de țări.
 
Mai mult decât atât, organizăm și alte seminarii tematice dedicate industriei transporturilor pe perioada celor trei zile ale festivalului, deoarece acest eveniment este fără îndoială, în primul rând, o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor”, a declarat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.
 
În cadrul evenimentului își vor expune ultimele modele de vehicule și noutăți partenerii T-Festival - UNTRR, Scania, Daf (EVW Holding), Mercedes Benz, Volvo, Renault, Krone (CTE Trailers), Mol Romania, Goodyear, Castrol, Oscar Downstream, Alpha Bank, AS24, Vialtis, BMW Motorrad, Motorcycle Support, Școala Auto-Moto AMI și Pro-Bike. De asemenea, vor fi organizate mai multe zone speciale dedicate posesorilor de motociclete Harley Davidson, firmelor de transport pasageri și transport mărfuri, Poliției rutiere și Regiei Autonome de Transport București (RATB).
 
Publicul va mai putea vedea demonstrații de trial biciclete, drift camioane și motociclete, dar va putea încerca și un drive test cu camioane sau motociclete. Cei prezenți vor putea asista și la un workshop de ”Aero – Art Custom Airbrush”.
 
În data de 8 mai, va urca pe scena festivalului formația Antract, iar pe 9 mai se va organiza parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua tuturor transportatorilor”, iar seara va concerta Cristi Minculescu & Band.
 
Copiii vor primi o atenție deosebită, întrucât UNTRR va lansa cu această ocazie site-ul www.educatierutiera.ro și campania de siguranță rutieră ”Copilul de azi, șoferul de mâine”. Sâmbătă, 9 mai, se vor organiza concursuri de îndemânare karturi și trotinete, cunoștințe privind circulația rutieră și desenat, iar cei mai pricepuți copii vor fi premiați cu carduri cadou, skateboard-uri, seturi de badminton, rucsacuri sau mingi de fotbal sau de volei. De asemenea, între orele 10:00 și 12:00 pe scena festivalul va urca trupa ”Fabrica de muzică”, școala de dans ” Clasele sportive ale școlii 45 - Titu Maiorescu” și Răzvan Gogan cu trupa „Amicii” și grupul Fargolino.
 
Un bilet pentru o zi costă 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival este 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim, pe www.eventim.ro și pe www.iabilet.ro și la intrarea în Romexpo. Publicul poate găsi mai multe informații despre T-Festival pe www.t-festival.ro.
 
 
 
***
 
Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesională și patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne și internaționale de marfă și persoane.
Ultima modificare a paginii: 08.05.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii