UNTRR


Comunicat de presă 05.08.2011 - Bravo, deci se poate şi în România

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România salută şi apreciază modul operativ în care a acţionat Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi CNADNR la intervenţia noastră în cazul restricţionării traficului pe DN7 - Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi, prin sancţionarea constructorului şi rezilierea contractului de reparaţii.

Acesta este un exemplu evident prin care utilizatorii infrastructurii rutiere îşi pot recăpăta încrederea în administratorii drumurilor şi în capacitatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii de a gestiona situaţiile speciale de acest tip.

Restabilirea condiţiilor normale de circulaţie începând cu data de 07 august, aşa cum precizează Comunicatul de presă al CNADNR, va reprezenta un real ajutor pentru transporturile rutiere comerciale ca activitate economică şi socială.

Măsura aplicată prin deplasarea comisiei de control va trebui extinsă imediat şi pe celelalte artere de trafic cu lucrări de reparaţii a căror încărcare, în special pe perioada sezonului estival, depăşeşte cu mult valorile medii şi care provoacă grave perturbări de circulaţie.

Totodată UNTRR revine cu rugămintea ca Ministerul Transporturilor să solicite Guvernului României acordarea unei maxime priorităţi construcţiei a cel puţin unei artere de circulaţie moderne pentru traficul greu pe traseul Văii Prahovei sau Văii Oltului, lipsa acestuia aducând mari prejudicii economiei naţionale.


Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală, neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apără interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.Ultima modificare a paginii: 05.08.2011

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii