UNTRR


COMUNICAT DE PRESĂ UNTRR, 17.02.2012 - UNTRR A OFERIT AJUTOR PENTRU CEI AFECTAŢI DE ZĂPADĂ, VISCOL ŞI GER

UNTRR A OFERIT AJUTOR PENTRU CEI AFECTAŢI DE ZĂPADĂ, VISCOL ŞI GER

 

În data de 16 februarie 2012, UNTRR a achiziţionat 7.000 kg de făină albă pentru brutărie la pungi de 1 kg  şi  a asigurat livrarea în centrele Crucii Roşii din România – 1.750 kg la Urziceni, 1.750 kg la Slobozia, 3.500 kg la Călăraşi.

Distribuţia către persoanele afectate a fost realizată în cursul aceleiaşi zile de 16 februarie 2012, în fiecare locaţie făina fiind grupată alături de alte ajutoare şi încărcată în vehicule care au realizat transportul în localităţile pentru care au fost destinate cu suportul autorităţilor MAI – IGSU, precum şi al unor operatori de transport membrii UNTRR - precum Vlase în judeţul Ialomiţa.

În data de 17 februarie 2012 UNTRR a oferit suportul logistic pentru transportul unor ajutoare din partea Crucii Roşii în judeţul Vrancea.

UNTRR pune faptele înaintea vorbelor!

"Pe vremuri oamenii obişnuiau să vorbească mai puţin, de teamă că nu vor putea să îşi acopere vorbele cu fapte!"

 

 

*   *   *

UNTRR - Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizaţie profesională şi patronală neguvernamentală, independentă, apolitică, fondată în 1990 pe principii democratice, care promovează şi apară interesele transportatorilor rutieri pe plan intern şi internaţional, înregistrând de la înfiinţare până în prezent peste 13.000 de membri - operatori care efectuează transporturi interne şi internaţionale de marfă şi persoane.

Ultima modificare a paginii: 20.02.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii