UNTRR


COMUNICAT DE PRESĂ, 31.05.2016: Camioane tunate, motociclete customizate și concerte tribut au răsunat timp de 3 zile la T-Festival

31.05.2016

 

Comunicat de presă

Camioane tunate, motociclete customizate și concerte tribut au răsunat timp de 3 zile la T-Festival

T-Festival, cel mai mare festival dedicat transporturilor rutiere din Sud-Estul Europei, s-a încheiat cu succes, după un adevărat maraton de spectacole, demonstrații și evenimente pentru publicul prezent în perioada 27-29 mai la Romexpo.

Organizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU), T-Festival a reunit cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete, echipamente, utilaje precum și oferte de finanțare prin leasing și asigurări.

“T-Festival este un punct de referință pentru industria transporturilor rutiere și ne confirmă faptul că transportatorii români au nevoie de astfel de evenimente pentru a sta la curent cu ultimele noutăți din domeniu la nivel de produse, servicii și legislație. Anul acesta am înregistrat un număr record de înscriși la secțiunile Cele mai frumoase camioane și Cele mai frumoase motociclete și, de asemenea, publicul a putut asculta cele mai îndrăgite piese ale unor artiști internaționali în cadrul concertelor tribut. T-Festival s-a bucurat anul acesta de prezența unor personalități importante pentru industrie, respectiv Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, și Secretarul General IRU, Umberto de Pretto”, a declarat Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

La secțiunea Cele mai frumoase camioane s-au înscris peste 20 de camioane, aparținând mărcilor Scania, Volvo, MAN, DAF, Kenworth și Freightliner, iar publicul și-a putut vota favoriții. Primul loc a fost ocupat de către firma Pet-Trans din Suceava cu un camion MAN TGX personalizat cu o pictură înfățișându-l pe domnitorul Ștefan cel Mare. A doua poziție a fost obținută de către firma Mama Frigo Line din Constanța cu un camion Volvo FH16 albastru și un superb interior din piele albă. Pe locul al treilea publicul de la festival a ales firma FIV Trans din Târgoviște cu un camion Scania R620 V8 negru. Toți cei trei câștigători au primit câte un card de combustibil în valoare de 1.000 lei oferit de Scania România, produse acordate de Mercedes Benz și Goodyear și un pachet T-Festival care a inclus și un card de combustibil în valoare de 300 lei. Toți participanții la secțiunea Cele mai frumoase camioane au primit câte un card de combustibil în valoare de 1.000 lei oferit de Scania România, produse acordate de Mercedes Benz și Goodyear, cât și pachete T-Festival.

La secțiunea Cele mai frumoase motociclete, primul loc a fost ocupat de Marcel Chiva care a câștigat un pachet T-Festival, o excursie la concursul AMD Intermod și un card de combustibil MOL România în valoare de 250 lei. Locul al doilea i-a revenit lui Viorel Victor Junc care a primit un pachet T-Festival și un card de combustibil MOL România în valoare de 1.000 lei, iar locul al treilea lui Alexandru Tache care a plecat acasă cu un pachet T-Festival și un card de combustibil MOL România în valoare de 500 lei. Trei premii speciale T-Festival i-au revenit lui Santiago Leorda, Lucian George și Lucius Rene, iar ceilalți participanți au primit pachete de participare constând în carduri de combustibil oferite de Scania România și pachete T-Festival.

În data de 27 mai, UNTRR a organizat seminarul Utilizarea eficientă a autorizațiilor de transport rutier internațional de marfă, conferința de lansare a UNTRRplanner, cel mai mare planificator de rute din Europa, dezvoltat de UNTRR împreună cu IRU și grupul german PTV, dar și conferința internațională IRU-UNTRR privind "Competiția Loială în Transporturile Rutiere Tendințe Globale & Provocări UE într-o lume în continuă mișcare”, care s-a bucurat de prezența unor speakeri importanți. Peste 350 de transportatori, delegați ai organizațiilor internaționale IRU-International Road Transport Union, GRSP - Global Road Safety Partnership, TI - Transfrigoroute International, delegați ai organizațiilor regionale BSEC-URTA - Black Sea Economic Cooperation Union of Road Transport Associations, AULT - Arab Union of Land Transport, delegați din asociații naționale Franța, Olanda, Turcia, Moldova, Bulgaria, Macedonia, Estonia, Georgia, Armenia, Slovacia, România au participat la evenimentele UNTRR din data de 27 mai din cadrul T-Festival. Totodată, secretarul general IRU, Umberto de Pretto, a înmânat premiile  „Manager de Top în Transporturile Rutiere” doamnei Cristina Ostrovanu, Transport Manager la Intermontana S.R.L. și domnului Emilian Stoica, Director Transporturi la Arabesque S.R.L. În plus, cei prezenți la evenimentele UNTRR din data de 27 mai 2016 au fost premiați în cadrul unei tombole cu mingi de fotbal, asigurări de călătorie și roviniete. Dintre membrii UNTRR prezenți la evenimentele din data 27 mai au fost extrași trei fericiți câștigători a trei bilete la meciul de deschidere al EURO 2016 – România-Franța din data 10 iunie. Bilete au fost câștigate de doamna Daciana Crișan de la firma Pletl, și de domnii Vasile Csengeri de la Bon Trans și Ovidiu Ionescu de la Insert Auto Service.

În data de 28 mai, a fost organizată cea mai mare Paradă de Camioane și Motociclete din România pe traseul Romexpo –  Piața Victoriei – Piața Unirii – Piața Universității - Piața Victoriei – Romexpo, paradă care a fost deschisă pe motociclete de către Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, și Secretarul General IRU, Umberto de Pretto.

Pe 27 și 28 mai au urcat pe scena festivalului trupele Bad Medicine, Daylight, Skyfall, Drink Day, Pink Deluxe și Kings of Rodeo care au interpretat cele mai îndrăgite melodii ale unor artiști de talie mondială: Bon Jovi, Coldplay, Adele, Green Day și King of Leon.

T-Festival 2016 a fost susținut de UNTRR, IRU, Scania România, Mercedes-Benz, Goodyear, Mol România, Krone, CTE Trailers, e-rovinieta.ro, Porsche Autovehicule Comerciale, Golden Brau, Vialtis, Oscar Downstream, Raiffeisen Leasing, UTA, TSG euroShell, Bridgestone, Unicredit Leasing, Taxback International, AS 24, Elgeka -Ferfelis, Vitrina cu Machete, ACR, Pro Bike, revista Tranzit, Berăria H, IFPTR, Spard Team.

Parteneri media au fost Ziua Cargo, Cargo & Bus, T-Times.ro, Tir Magazin, Bursa Transport, Cinemagia, E-camion.ro, Educatiarutiera.ro, Choper Academy Romania, Telescope, 9AM, Kudika, Garbo, Urbo.ro, Evenimentul Zilei, Capital, EducațiaRutiera.ro și Bucharest City App.

 

 

Ultima modificare a paginii: 31.05.2016

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii