UNTRR


COMUNICAT DE PRESĂ, 12.10.2015: Întâlnire UNTRR – CNADNR pe tema rovinietei: deschidere pentru dialog și cooperare în vederea corectării lacunelor legislative

12.10.2015

Comunicat de presă


Întâlnire UNTRR – CNADNR pe tema rovinietei: deschidere pentru dialog și cooperare în vederea corectării lacunelor legislative


Reprezentanții Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) au avut astăzi, 12 octombrie 2015, o întâlnire cu oficialii CNADNR în vederea clarificării și găsirii unor soluții pentru plata rovinietei prin terminalele/mașinile automate de procesare plăți numerar/electronice neasistate.


În cadrul întâlnirii, CNADNR s-a arătat deschisă în a purta un dialog cu reprezentanții UNTRR, a luat act de clarificările prezentate de UNTRR și a constatat lacunele legislative actuale, urmând să înteprindă toate măsurile necesare pentru a alinia vânzarea de roviniete la noul mod de comerț la distanță, care nu presupune interacțiunea directă cu personalul distribuitorilor autorizați.


Confirmăm că utilizatorii vor putea cumpăra în continuare roviniete la toate terminalele/mașinile automate de procesare plăți numerar/electronice neasistate.


Măsura vine în beneficiul a peste 500.000 de români care au ales în ultimul an să-și achiziționeze roviniete prin intermediul a 3000 terminale.
 

Cooperarea dintre UNTRR și CNADNR pentru clarificarea tuturor aspectelor privind emiterea de roviniete va continua în perioada următoare și vă vom ține la curent cu modificările care pot apărea.


***


Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este o organizație profesionalã și patronalã, neguvernamentalã, independentã, apoliticã, fondatã în 1990 pe principii democratice, care promoveazã și apãrã interesele transportatorilor rutieri pe plan intern și internațional, înregistrând de la înființare pânã în prezent peste 14.000 membri - operatori care efectueazã transporturi interne și internaționale de marfã și persoane.

Ultima modificare a paginii: 12.10.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii