UNTRR


COMUNICAT DE PRESĂ, 12.03.2015 - T-FESTIVAL 2015 - CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA DE SUD-EST DEDICAT CAMIOANELOR, MOTOCICLETELOR, MUZICII ROCKȘI TRANSPORTURILOR VA AVEA LOC PENTRU PRIMA DATĂ ÎN BUCUREȘTI

 
12.03.2015
COMUNICAT DE PRESĂ
 
T-FESTIVAL 2015 - CEL MAI MARE FESTIVAL DIN EUROPA DE SUD-EST DEDICAT CAMIOANELOR, MOTOCICLETELOR, MUZICII ROCKȘI TRANSPORTURILOR VA AVEA LOC PENTRU PRIMA DATĂ ÎN BUCUREȘTI
 

București, 12 martie 2015 – Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu cu Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere (IRU), anunță lansarea celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional al Transportatorilor –T-Festival, care va avea loc, în perioada 8-10 mai, la complexul expozițional Romexpo din București. Cele 3 zile dedicate festivalului vor reuni cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii. În același timp, T-Festival reprezintă o oportunitate pentru noi colaborări și oportunități de afaceri între transportatori și clienții acestora, producătorii de camioane, precum și furnizorii de produse și servicii care se adresează industriei transporturilor, într-o atmosferă relaxantă.

”Suntem extrem de bucuroși că anul acesta organizãm T-Festival în București și mai ales cã acest festival, unic în România, atinge un nou nivel de desfãșurare, mult mai amplu și interesant. Pe lângã evenimentele devenite deja tradiționale în cadrul festivalului, vom organiza în data de 8 mai, Conferința Internaționalã “Provocãri și soluții pentru facilitarea comerțului echitabil și transportului în UE și regiunea eurasiaticã ", la care vor fi prezenți speakeri și participanți de nivel înalt din Parlamentul European, Comisia Europeanã, IRU, Comisia Eurasiei, asociațiile  transportatorilor. Mai mult decât atât, pentru UNTRR, anul 2015 reprezintã și celebrarea a 25 de ani de activitate pe care îi vom sãrbãtori tot pe 8 mai, în cadrul Galei dinner ocazie cu care se vor acorda și Premiile Industriei de Transport.”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General UNTRR.

În cadrul festivalului, se vor organiza deja celebrele concursuri de ”Cel mai Frumos Camion” și ”Cea mai Frumoasă Motocicletă”, cât și o întrecere care va desemna ”Cea mai Popularã Formație Rock”.

Cei care doresc sã se înscrie o pot face pe site-ul www.t-festival.ro sau www.t-festival.com în cadrul secțiuniilor dedicate fiecãrui concurs.
Premiile totale se ridicã la peste 16.000 de euro. Cel mai frumos camion va fi premiat cu 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro, în timp ce urmãtoarele douã locuri vor primi produse și servicii de 1.500 euro, respectiv 1.000 euro. Câștigãtorul premiului de popularitate va fi recompensat cu produse și servicii în valoare de 500 euro. La secțiunea de cea mai frumoasã motocicletã, locul I va primi 2.000 de euro, sumã cu care va fi recompensatã și formația rock care va câștiga trofeul de popularitate.

Un moment important care va aduce atmosfera festivalului aproape e publicul bucureștean, va fi parada camioanelor și motocicletelor între Romexpo și Piața Unirii și retur, organizatã cu ocazia Zilei de 9 mai – “Ziua tuturor transportatorilor”. Tot pe 9 mai, seara, vor urca pe scena festivalului Cristi Minculescu & Band și un show cabaret.

În afarã de cele trei concursuri din festival, publicul se va putea delecta la stația de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar și cu show-uri moto, truck, drifting, demo-uri, cascadorii, alãturi de invitați speciali. În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regãsi alte tipuri de vehicule, precum un London Bus expus de londonbus.ro, automobile de epocã sau prototipuri de la universitãți; MOTO - cu zona Harley Owners Grup, special dedicatã posesorilor de Harley Davidson, realizatã în parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: praștia umanã; KIDS și food court.

Un bilet pentru o zi costã 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 3 zile de festival se vinde cu 49 de lei. Copiii sub 14 ani beneficiazã de intrare gratuitã. Biletele se gãsesc în rețeaua Eventim, pe www.eventim.ro si pe www.iabilet.ro.

Anul trecut, T-Festival a avut loc în localitatea Jucu din județul Cluj, iar, în 2013, festivalul s-a desfãșurat la Târgu Mureș.

Ultima modificare a paginii: 16.03.2015

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii