UNTRR


Cea de a treia ediție a T-Festival – Festivalul Internațional al Transportatorilor - se va desfășura în București între 8 - 10 mai 2015

Cea de a treia ediție a T-Festival – Festivalul Internațional al Transportatorilor - se va desfășura în București între 8 - 10 mai 2015

 

După succesul ediției precedente, T-Festival - Festivalul Internațional al Transportatorilor – va fi organizat în București - Romexpo, între 8 și 10 mai 2015.


„Pentru Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România ediția de anul viitor a T-Festival va reprezenta un moment deosebit din mai multe perspective. În primul rând, ne vom ține promisiunea de a dezvolta evenimentul prin organizarea sa în București, fapt ce va permite participarea mai multor companii naționale și internaționale, dar și un public vizitator mult mai numeros, pasionat de adrenalină și inedit. O altă noutate este organizarea primei conferințe internaționale ce va aborda o temă de actualitate „Competition on Road Transport - Challenges & Solutions to Facilitate Trade in EU and Eurasia Region”, în data de 8 mai 2015. Totodată, vom sărbători 25 de ani de la înființarea UNTRR alături de parteneri, membri și comunitatea de afaceri în cadrul Galei V.I.P din data de 8 mai 2015.


Ne bucură nespus faptul că la solicitarea Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a hotărât ca Sfântul Mucenic Hristofor să fie declarat ocrotitorul (patronul spiritual) al transportatorilor rutieri români în data de 9 mai, dată la care se prăznuiește Sfântul Mucenic Hristofor – Patronul Transportatorilor. UNTRR alături de parteneri dedicați activității de transport rutier dorește să celebreze această zi ca o sărbătoare a profesiei și a muncii tuturor celor care trăiesc alături de familiile lor în această profesie, prin organizarea acestui festival al transportatorilor.”, a declarat dl. Radu Dinescu, Secretar General -  UNTRR.


Edițiile anterioare ale T-festival au demonstrat că există o mare deschidere pentru un astfel de eveniment unic în România care își propune să aducă la un loc timp de trei zile, firme de transport, producători de camioane și semiremorci, alături de camioane extravagante și foarte multe motociclete tunate. În același timp, pregătim o serie de evenimente speciale dedicate atât industriei de transport, cât și publicului larg. Premiile de anul viitor acordate pentru cele două concursuri specifice “Cea mai frumoasă motocicletă ” și „Cel mai frumos camion”, vor fi mult mai mari și lista de înscrieri este deja deschisă.


Pe parcursul celor trei zile, T-Festival va aduce la un loc show-uri incredibile, muzică de calitate, concursuri de îndemânare pentru șoferii profesioniști, parada celor mai frumoase camioane și a celor mai frumoase motociclete, precum și multe alte surprize.


Festivalul este o celebrare a celor care și-au transformat meseria în pasiune, o celebrare a profesiei de transportator, a pasionaților de motociclete, a pasionaților de transport, pentru că toți cei care lucrează în această profesie pot să spună că dincolo de meseria în sine au o pasiune pentru ceea ce fac. T-Festival și-a propus să deschidă o tradiție cu acest gen de întâlniri atipice între transportatori, motocicliști și marele public.

***


 
T-Festival – este un eveniment organizat de UNIUNEA NAȚIONALĂ A TRANSPORTATORILOR RUTIERI DIN ROMÂNIA și UNIUNEA INTERNAȚIONALĂ A TRANSPORTURILOR RUTIERE. Edițiile precedente s-au bucurat de sprijinul sponsorilor și al partenerilor MOL ROMANIA, MERCEDES BENZ,  EVW HOLDING, SCANIA ROMANIA, VOLVO ROMANIA, RENAULT ROMANIA, VIALTIS ROMANIA, SCHMITZ CARGOBULL, GOODYEAR, COSMOTE, BIRDGESTONE, MICHELIN, KRONE, CEFIN TRUCKS, CTE TRAILERS, VESTA, EUROWAG, BCR LEASING, CASTROL, AUTOSTART, BUGECI, BOSCH, TETRAROM, DELONGHI, CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

Ultima modificare a paginii: 16.10.2014

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii