UNTRR


TRANSPark: Ghişeu unic on-line al transportatorilor rutieri de marfă

Platforma Internet TRANSPark a IRU şi a FIT oferă o gamă foarte completă de servicii gratuite care vor permite şoferilor de camioane, responsabili de transporturi şi planificatorilor logistici să-şi optimizeze activităţile.

Geneva - Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere (IRU) şi Forumul Internaţional al Transporturilor (FIT) au plăcerea să anunţe lansarea TRANSPark, o platformă on-line care oferă o gamă completă de servicii destinate tuturor actorilor transportului rutier de mărfuri.

TRANSPark permite şoferilor de camioane, planificatorilor logistici, responsabililor de transporturi şi tuturor celor implicaţi în operaţiunile de transport rutier, de a căuta, localiza, selecţiona şi contacta zonele de staţionare pentru camioane din 43 ţări, din Portugalia până în Kazahstan. Accesibil gratuit de pe site-urile IRU şi FIT, TRANSPark este de asemenea disponibil în format PDA pentru o utilizare mai uşoară chiar din cabina unui camion.

Utilizatorii TRANSPark au posibilitatea să caute zonele de staţionare pentru camioane, pe ţări, în jurul unui punct dat pe o rază de 100 km, sau de-a lungul itinerariului lor. Toate echipamentele disponibile în parcările selecţionate sunt listate (dispozitive de securitate, posibilităţi de reparaţii sau de spălare pentru camioane, hoteluri, restaurante, etc.) şi pot servi de criterii de căutare a parcărilor. Coordonatele complete, precum şi planuri de acces sunt de asemenea disponibile.

Mai mult de 3000 zone de staţionare pentru camioane sunt în prezent menţionate în TRANSPark, din care 1800 sunt geo-poziţionate. Numărul lor va creşte în continuare, pe măsură ce noile informaţii vor fi transmise de şoferi şi de responsabilii parcărilor, apoi verificate de autorităţile naţionale şi Asociaţiile naţionale membre IRU pentru a le controla exactitatea.

Alte servicii IRU gratuite sunt oferite via TRANSPark pentru a permite de asemenea profesioniştilor transportului rutier de a se conforma diferitelor legislaţii naţionale şi de a întări siguranţa rutieră şi securitate economisind timp şi bani… fără a cheltui nici o centimă. Ele cuprind:

  • un planificator de itinerariu;
  • preţul carburanţilor în 40 ţări;
  • timpii de aşteptare la frontiere;
  • informaţii de ultimă oră privind interdicţiile de circulaţie, lucrări şi alte bariere rutiere;
  • consemne de siguranţă IRU şi îndreptar pentru şoferi;
  • condiţii meteorologice locale, naţionale şi globale;
  • un convertor de valute;
  • asistenţă şi consiliere juridică.

În circumstanţele actuale ale crizei economice, de concurenţă acerbă şi de mediu operaţional foarte reglementat, TRANSPark oferă avantaje competitive tuturor utilizatorilor deloc neglijabile.

Vizitaţi chiar acum TRANSPark via www.iru.org sau www.internationaltransportforum.org

Ultima modificare a paginii: 13.10.2009

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii