UNTRR


Manageri români de top din companii membre UNTRR, premiaţi de IRU anul acesta

La Adunarea sa Generală din luna aprilie a.c., Uniunea Internaţională a Transporturilor Rutiere a acordat prestigiosul Premiu "Manager de Top În Transporturile Rutiere" unui număr de 59 manageri din 17 ţări din întreaga lume, pentru contribuţia deosebită a acestora la promovarea unui transport rutier sigur, ecologic şi eficient, persoane care şi-au onorat profesia prin experienţa lor remarcabilă şi realizări manageriale excepţionale.

Competiţia pentru obţinerea acestui premiu a fost lansată de IRU în 2011, având ca scop recunoaşterea internaţională a acelor persoane care au acţionat cu succes şi înalt profesionalism la nivel de conducere al unei companii de transport rutier naţional sau internaţional de mărfuri sau de persoane, inclusiv taxi.

Ne face plăcere şi suntem deosebit de onoraţi să vă informăm că printre aceste persoane excepţionale cărora le-a fost atribuită distincţia IRU din acest an, se numără şi 2 manageri români din conducerea a 2 importante companii de transport membre UNTRR.

Calificarea pentru obţinerea acestui premiu internaţional a necesitat pregătirea unui dosar de candidatură care să prezinte realizările manageriale deosebite ale candidatului, în următoarele domenii de performanţă:

a. Calitatea şi durabilitatea serviciilor de transport prin implementarea, în cadrul propriei companii de transport rutier, a unui set de valori cheie în domeniul calităţilor morale, standardelor de muncă, ca şi al soluţiilor inovative de îmbunătăţire a protecţiei mediului, siguranţei rutiere şi productivităţii.

b. Suplimentar, respectivii manageri trebuie să demonstreze loialitatea faţă de colegii lor şi asociaţia lor naţională membră IRU, UNTRR, ca şi un nivel remarcabil de cunoştinţe obţinute prin formare profesională corespunzătoare pentru ei şi personalul lor.

Conform Regulamentului IRU, candidaţii eligibili pentru competiţia internaţională "Manager de Top În Transporturile Rutiere" trebuie:

· Să-şi fi dovedit managementul de succes în cadrul unei companii de transport rutier prin creşterea excepţională a companiei sau prin dezvoltarea cu succes de servicii specifice de transport de înaltă calitate;

· Să deţină diploma CPC de manager corespunzătoare sau calificări echivalente de la un organism recunoscut de formare în transporturile rutiere precum Academia IRU, sau alte diplome de absolvire la un nivel corespunzător;

· Să demonstreze că a promovat pregătirea profesională precum şi activităţile de formare oferite de UNTRR şi Academia IRU pentru ca sectorul transporturilor rutiere şi angajaţii săi să fie la curent cu ultimele evoluţii legislative şi practice cu impact asupra sectorului

· Şi-a demonstrat loialitatea lucrând activ cu şi sprijinind acţiunile UNTRR – asociaţia naţională membră IRU

· A deţinut funcţie managerială în aceiaşi companie de transport naţional sau internaţional pentru cel puţin 5 ani şi a fost membru al asociaţiei naţionale membre IRU – Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) de cel puţin 3 ani; În cazul unei companii angajate în transportul rutier internaţional de marfă, are o înregistrare dovedită a implicării sale regulate, neîntrerupte în transportul rutier internaţional precum cea demonstrată, de exemplu, prin utilizarea regulată a Carnetelor TIR.

· A adoptat o politică internă a companiei pentru promovarea protecţiei mediului şi siguranţei rutiere.

Cei 2 manageri români care s-au calificat pentru această competiţie IRU au beneficiat de tot sprijinul UNTRR pe parcursul procesului de pregătire şi depunere a dosarelor de candidatură la IRU.

Preşedinţia Executivă IRU, în cadrul căreia este membru şi Secretarul General UNTRR, a analizat fiecare dosar de candidatură şi a decis acordarea premiului IRU conform Regulamentului competiţiei unui număr de 59 de manageri candidaţi, din următoarele ţări:

Bulgaria (1), Moldova (3), Ucraine (2), Russia (10), Spain (3), Belarus (3), Republica Ceha (8), Estonia (4), Belgia (1), Maroc (4), Kazakhstan (2), Kyrgyzstan (2), Letonia (2), Romania (2), M.Britanie (2), Turcia (9), Polonia (1).

Avem onoarea să vă anunţăm că cei 2 manageri români de top nominalizaţi de UNTRR, care au primit această prestigioasă distincţie IRU sunt:

  • Domnul Alexandru Daniel POPA - manager român de top, având funcţia de Director Transport în cadrul companiei COMDIVERS AUTO RO S.A.– companie românească de top membră UNTRR premiată ca "Romanian Transport Company of the Year 2010" pe plan European şi "Cea mai bună firmă de transport marfă în anul 2011" pe plan naţional.

Foto Tranzit: Dl, Alexandru Daniel POPA, Director transport COMDIVERS AUTO RO (dreapta) primeste diploma de la Dl. Constantin Isac, Presedinte UNTRR (stanga)

  • Domnul Bogdan Constantin BORŢOI – manager român de top, având funcţia de Şef Operaţiuni în cadrul firmei OMSAN LOGISTICĂ SRL membră UNTRR.

UNTRR îi felicită pe cei 2 manageri români de top, domnul Alexandru POPA şi domnul Bogdan BORŢOI pentru contribuţia deosebită adusă industriei transporturilor rutiere din România. Distincţia IRU obţinută de cei 2 manageri români membri UNTRR este onorantă pentru asociaţia noastră şi pentru România, confirmând profesionalismul transportatorilor români şi contribuind la recunoaşterea internaţională a acestora.

Cu această ocazie, invităm tot,i managerii români de top să participe la următoarea competiţie internaţională de acest gen, asigurându-vă de tot sprijinul asociaţiei noastre UNTRR în promovarea imaginii transporturilor rutiere din România şi a realizărilor companiilor româneşti de transport.

Persoana de contact: Roxana Ilie, Responsabil Reprezentare şi Informare UNTRR
Mobil: 0720.999.212
Email:

Ultima modificare a paginii: 06.06.2012

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii