UNTRR


Știați că Autorizaţiile CEMT 2017 alocate şi neridicate în termen de 30 de zile de la alocare, vor fi anulate?

Conform Normelor metodologice privind repartizarea şi utilizarea autorizaţiilor CEMT pentru transportul rutier internaţional de mărfuri pentru anul 2017

 Autorizaţiile CEMT alocate şi neridicate, nejustificat, în termen de 30 de zile de la alocare, vor fi anulate. În acest caz, operatorii de transport rutier aflaţi în această situaţie nu mai pot solicita alte autorizaţii CEMT în cursul anului 2017.

  Având în vedere zilele de sărbătoare legală din luna decembrie 2016 și ianuarie 2017 Comisia CEMT a dat o derogare de la acest termen și autorizațiile CEMT 2017 se pot personaliza până la data de 31 ianuarie 2017. După această dată autorizațiile vor fi anulate și repartizate către alte firme conform Normelor CEMT 2017.

Va reamintim ca cererile de personalizare CEMT se trimit doar online la www.autorizațiiauto.ro din contul fiecarui operator de transport si doar cu dovada platii atasata.

  Nu se primesc cereri de personalizare CEMT la sediul A.A.D.R., pe e-mail sau pe fax.

 Contul în care operatorii de transport trebuie să depună contravaloarea autorizatiilor multiple CEMT anuale (în conformitate cu HG 1130/2002):

RO 58 TREZ 7005032XXX001068 deschis la A.T.C.P.M.B., COD FISCAL: 13633330, Beneficiar Ministerul Transporturilor.
      
Costul unei autorizatii CEMT anuale este: 330 RON  

ATENTIE! Plata atasata cererii de personalizare CEMT trebuie sa fie procesata/executata de banca.

    NU se acceptă plăți înregistrate/în stare de procesare.

PV Predare-Primire CEMT 2016
 
Reamintim operatorilor de transport Articolul 13 din Metodologia de alocare autorizatii CEMT 2016 - "Autorizaţiile CEMT personalizate de către A.A.D.R., cu datele de identificare complete ale operatorului de transport, date furnizate de către operatorul de transport şi existente la A.A.D.R.în momentul personalizării, vor fi transmise către Ministerul Transporturilor pentru semnare şi raportare la Secretariatul ITF/CEMT."

Pentru mai multe informații: Normele metodologice privind repartizarea şi utilizarea autorizaţiilor CEMT pentru transportul rutier internaţional de mărfuri pentru anul 2017 - detalii aici

Ultima modificare a paginii: 30.01.2017

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii