UNTRR


Plenul Parlamentului European din 14.06.2018 a respins rapoartele votate de TRAN pe 04.06.2018 privind pachetul mobilitate

Plenul PE din 14.06.2018 de la Strasbourg a respins rapoartele TRAN pe marginea celor mai importante elemente ale pachetului mobilitate pentru transportatorii romani, votând împotriva propunerilor TRAN privind excluderea transportului rutier internaţional de la directiva detaşării, restricţionarea cabotajului cu întoarcerea acasă a vehiculelor, derogarea pentru efectuarea odihnei săptămânale în cabină şi perioada de referinţă de 3 săptămâni pentru întoarcerea acasă a şoferilor.

Rapoartele TRAN respinse de plenul Parlamentului European:

  • Raportul TRAN referitor la propunerea de Lege specială pentru aplicarea Directivei detaşării nr. 71/1996 la transporturile rutiere, raportor Merja Kyllönen a fost respins de plenul PE - rezultate vot:

  • Raportul TRAN referitor la propunerea de revizuire a Regulamentului nr. 561/2006 privind timpii de conducere şi de odihnă ai şoferilor profesionişti, raportor Wim van de Camp a fost respins de plenul PE - rezultate vot:

  • Raportul TRAN referitor la propunerea de modificare a Regulamentului nr. 1071/2009 privind accesul la profesie şi a Regulamentului 1072/2009 privind accesul la piaţa de transport rutier de marfă - raportor Ismail Ertug a fost respins de plenul PE - rezultate vot:
Ultima modificare a paginii: 14.06.2018

x

Acest site foloseste cookies pentru stocarea diferitelor informatii utile navigarii. Prin continuarea utilizarii site-ului, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii